30 Aralık 2015 Çarşamba

Tempobet Yazısı Esaret

İkinci Test: Güney Afrika-İngiltere
Mekan: Kısa, Cape Town Tarihleri: 2-6 Ocak Başlama saati: 08:30 GMT
Kapsam: Top-by-top Test Maçı Özel yorumu BBC Radio 5 canlı spor ekstra, BBC Radio 4 LW, online, tabletler, cep telefonları, BBC Sport uygulaması & BBC iPlayer Radyo uygulaması. Canlı metin BBC Spor web sitesi ve mobil cihazlarda yorumu
Quinton de Kock ve melon kaleci Chris Morris Cumartesi günü İngiltere'ye karşı ikinci Test için Güney Afrika ekibi çağrıldı.

  1. Tempobet 200 Yeni giriş Adresi tempobet200.com
  2. Tempobet 200 Yeni Adresi tempobet200.com

Eklemeler Güney Afrika, Durban, ilk Test 241 işletilen bir yenilgiye uğradı sonra açıklandı.

, 23, görünüyor yıldız vurucu AB kaleci olarak ele set De Kock de Villiers, süre Morris, 28, omuz yaralanması olan Dale Steyn, kapsayacaktır.

Steyn takımda kalır ama Cape Town'da oynamak pek mümkün değildir.

Eski İngiltere açıcı Geoffrey Boykot
"Bu dizi yakın olacağını düşündüm. Güney Afrika en iyisi ile yaralanan geçmiş yardım ediyorlar gibi görünüyor. Baskı altında olduklarını hiçbir zaman üç yakalar düşürdüler. Gerçek sorunları var."
"İlk Test performansı ve yaralanmalar sonrasında, takımı güçlendirmek için ihtiyaç kabul ettik," dedi Linda Zondi, seçiciler toplantıya çağıran.

De Villiers calhoun Square de kaleci olarak Güney Afrika, iki atış, ama takım gol onların 214 ve 174 fazladan bir vurucu eklemek için izin vermek için seçildi.

Altı Testlerden hafta sonu ve ortalama 33 birinci sınıf bir maç Titans için bir yüzyıl isabet eden çekme De Kock,, De Villiers onun vuruş konsantre sağlar.

Kagiso Raba, üç Testleri oynayan 20 yaşındaki seamer, muhtemelen Steyn, dünyanın bir numaralı melon, ekarte eğer hat oynamak için gelecek.

Morris, hızlı-orta melon, henüz Test ilk yapmak zorunda, ama 12-üzerinde sınırlı ismi için kapaklar var.

Kaptan forma için mücadele

Haşim Amla
Haşim Amla ortalamalar 50.05 89 Testleri ama Durban iki vuruştan sadece 19 ishal yaptı
Güney Afrika kaptan Haşim Amla, takımının kötü vuruş form olduğunu söyledi "güven bir şey" ve çalışır kendi eksikliği bir endişe olduğunu kabul etti.

"Önden giderler ve çalışan bir varlık olarak değil, kaptan benden çok kötü oldu," dedi.

Amla, 32, son olarak Batı Hint Adaları karşı 208 vurdu Aralık 2014'te Test yüzyılda yapılan ve Hindistan tarafının yenilgi serisini berbat bir çalışma, yedi vuruştan 118 çalışır Puanlama vardı.

Güney Afrika'nın sefil yıl
Değil Ocak ayında Batı Hint Adaları dayak beri bir Test kazandı
Onların son dört beş Testleri kaybetti
Son 10 tamamlandı Test atış 250 puan için başarısız oldu
1963 yılından bu yana ilk kez bu yıl yüzyılda bir ortaklık olmadan sonunda,
Kriket BBC muhabiri Jonathan Agnew yazdı sırasında ilk Test Amla "fazla bir şey için bu Taraf açısından liderlik" ve Güney Afrikalı gazeteci ve Test Özel Maç yorumcusu Neil Manthorp inanıyor Amla gerektiğini vazgeçmek bu kaptanlığı.

"Kesinlikle uzak kaptanlığı adım utanma diye bir şey yok. Eğer çalışır, sonra da bunu yapıyorsun takım" diye Tweet attı.için önemliyse

Takım Kaptanı destekler

Güney Afrika Koç Russell Domingo ekibi "değil mi" ama uyum eksikliği olduğunu reddetti.yarım oynayın dedi

Test Maçı eski İngiltere spinner Graeme Swann Özel
"Güney Afrika takımı son derece Amla wicket tutmak zorunda yan ve AB de Villiers kaptan zorunda uğradığın için tek bir hızlı inme gelişebilir. Onların iki elmas pürüzlendirilmesi hazırlanıyorlar.
"Bildiğim kadarıyla, mutlu bir kamp oldu." dedi. "Oyuncuların performanslarını memnun değil ama kaptan destekliyorlar.

"Yanlış giden bir çok şey var ama takım sıkı tutun ve gürültüden uzak tutmamız gerek."

Güney Afrika takım: Haşim Amla (kaptan), Dean Elgar, Stiaan van Zyl, AB de Villiers, Faf du Plessis, Temba Bavuma, JP at home, Kyle Abbott, Dale Steyn, Dane Piedt, Morne Morkel, Rilee Rossouw, Quinton de Kock (wkt), Kagiso Raba, Chris Morris.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder